ghfhffgfmhj

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

5th scale square hub tire adapters for 1/8 buggy truggy (1/5 tires to 1/8 buggy)



Kyosho mp-9e 1/5 square hub adapters with 1/5 grp tires


 Oι αναγκες για "κανιβαλισμο" στα r/c ολενα και αυξανωνται , οι ιπποδυναμεις ολοενα και ανεβαινουν , οι στοφες ανα λεπτο στους ηλεκτρικους κινητηρες το ιδιο , πλεον τα 8σελα (8s lipo) εχουν αρχισει και υποστηριζονται απο γνωστους κατασκευαστες esc ακομα και σε κλιμακες 1/8 .
  Το αποτελεσμα ειναι αυτοι οι κινουμενοι πυραυλοι εδαφους να αναζητουν μετα μανιας  προσφυση ωστε να βαλουν ολη αυτη τη δυναμη στο δρομο χωρις να κομιατιαζουν στην κυριολεξια τα λαστιχα .
 Η τεχνολογια στα λαστιχα βεβαια τρεχει κι αυτη με γοργους ρυθμους ,απο ολες τις ηγετικες στο χωρο εταιριες,  για να καλυψει τις αυξημενες αναγκες των αγωνιζωμενων  και μη  με τελευταια την grp που εισαγαγε για πρωη φορα τα (δι)γομα ελαστικα ...ναι καλα ακουσατε διγομα ελαστικα και στον κοσμο των r/c στην κλιμακα 1/5.
 Εξισου πολυ καλα ειναι και τα rubber ελαστικα για κλιμακες 1/8 ωστοσο τι θα λεγατε αν με τους καταλληλους ανταπτορες μπορουσατε να προσαρμοσετε λαστιχα ασφαλτινα για 1/5 σe 1/8 buggy-truggy?
 H συγκεκριμενη μετατροπη γινετε ολο και πιο συχνα τον τελευταιο καιρο σε κατοχους buggy/truggy 1/8 αλλα ακομα και σε  gt 1/8 .... η μετατροπη σε καμια περιπτωση δεν απευθηνετε σε αγωνιζωμενους ωστοσο  εχει σκοπο την ακομα καλυτερη προσφυση σε πολυ ηψηλες ταχυτητες ,ανω των 120χλμ , την μεγαλυτερη αντοχη σε φθορα του ελαστικου αλλα και τοο... "τουμπανιασμα"  στην εμφανιση !
 Η γομα στα ελαστικα 1/5 ειναι πιο σκληρη απ τις αντοιστιχες των 1/8 ωστοσο μια πολυ μαλακη γομα ελαστικου 1/5 μπορει με το καταλληλο ζεσταμα να εχει πολυ καλα αποτελεσματα προσφυσης σε buggy 1/8.
 Προς αυτην την κατευθηνση βοηθαει και το σχεδον διπλασιο φαρδος του ελαστικου ενω η τελικη σχεση μεταδωσης θα μακρινει ελαφρως λογο της κατα τι μεγαλυτερης διαμετρου που εχουν τα ασφαλτινα 1/5 ελαστικα σε σχεση με τα ελαστικα buggy 1/8,στα Truggy βεβαια θα κοντυνει η τελικη σχεση μεταδωσης αφου εδω τα ελαστικα για truggy ειναι αρκετα μεγαλυτερης διαμετρου απ τα ασφαλτινα 1/5.


Συγκριση διαμετρων  ελαστικου  On road 1/8 ,buggy 1/8, on road 1/5

Συγκριση φαρδους ελαστικου  On road 1/8 ,buggy 1/8, on road 1/5


 Παρακατω θα δειτε ενα σετ ανταπτορες για kyosho mp9e
 Oι ανταπτορες ειναι κατασκευασμενοι ετσι ωστε να δινουν off-set 8mm ,ετσι φαρδενει ακομα περισσοτερο το αυτοκινητο  και βελτιωνετε  η ευσταθεια σε υψηλες ταχυτητες ενω συναμα  φαινετε πιο αρμονικο το συνολο με τα πολυ φαρδια ελαστικα .

Kyosho mp9e 1/5 square hub adapters










Παρακατω βλεπετε του ανταπτορες προσαρμοσμενους με λαστιχα grp.



         Thanks johnny for sharing the photos!



















 Eνω εδω με λαστιχα SP racing diabolik...


                      Thanks Targetingxmod for sharing the photos !










1/5 hub adapters on targetingxmod mp9 speed car






και εδω ενα σετ ανταπτορες για mugen mbx-6t ,με επεισης 8mm offset...


Mugen mbx6t 1/5 square hub adapters







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.